Hoe neem ik contact op met Yunique meubels?

Telefonisch staan wij u graag te woord op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur. Vanzelfsprekend kunt u ons op elk moment van de dag een mail, sms of WhatsApp bericht sturen. Hier reageren wij zeer snel op.

Bekijk onze contact pagina voor meer informatie.

Hoe kan ik bestellen?

Er zijn meerdere manieren waarop u een product bij ons kunt bestellen: via de bestelpagina op onze webshop, per e-mail of telefonisch via 06-47140868.

Hebben jullie een showroom?

Nee, er is geen fysieke showroom. Wel is het mogelijk om de producten te bezichtigen en uit te proberen. Dit is enkel op afspraak mogelijk.

Kan ik het product bekijken alvorens te bestellen?

Het is mogelijk om het gewenste product in onze eigen achtertuin te bezichtigen en uit te proberen. Dit is enkel mogelijk na het maken van een afspraak vooraf.

Hoe kan ik betalen?

U kunt via verschillende manieren de bestelling afronden en betalen zoals iDeal, bankoverschijving of Credit Card.
Houdt er wel rekening mee dat de bank pas verzonden zal worden na ontvangst van de volledige betaling indien u kiest voor bankoverschrijving.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 14,90 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yuniquemeubels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Indien vóór 14.00 uur wordt besteld, dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. Na verzending van het product ontvangt u een track en trace code per mail, waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen. Vaak wordt het product de volgende dag al geleverd. De maximale levertijd is 5 werkdagen.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen € 14,90. Echter wij leveren producten gratis bij een bestelling boven € 50,-. De gratis verzending is enkel in Nederland en België. Kosten voor verzending naar andere landen is op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via info@yuniquemeubels.nl. Of via het contactformulier op deze website.

Wat zijn de afmetingen van de picknick tafel?

Voor alle relevante afmetingen, bekijk de foto slideshow op deze website of bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

De afmetingen van het meubel in uitgeklapte en ingeklapte stand zijn:

  • 144 x 135 x 75 cm (breedte x lengte x hoogte) in stand picknicktafel
  • 71 x 132 x 79 cm (breedte x lengte x hoogte) in stand tuinbank

tuinbank uitgeklapt tot picknicktafelPicknick tafel klapt in tot mooie tuinbank

Ik heb een klacht over een product, waar kan ik deze indienen?

Neem contact met ons op via het invulformulier, e-mail of telefonisch op 06-47140868.

Kan ik veilig en vertrouwd bestellen?

Ja, yuniquemeubels.nl heeft een veilige website met HTTPS – HyperText Protocol Secure waardoor uitwisseling van gegevens volgens een beveiligd protocol worden versleuteld zodat buitenstaanders geen toegang hebben tot uw gegevens.

Inklaptafel.nl, onderdeel van Yunique, is aangesloten bij WebWinkelKeur. Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. De leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kun je gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.