Aanbiedingen.
Hoge kortingen!

Onderstaande items zijn alleen vandaag nog in de aanbieding. De laatste kans, sla je slag!!

215
229

Houten picknicktafels

Inklaptafel

229

Schommelbanken

Houten schommelbank

359

Schommelbanken

Schommelbank

199
649

Best verkocht.
Onze kampioenen!

Uitverkocht

Loungesets met luifel

schommelbed en loungebank ineen

699
215
229

Houten picknicktafels

Inklaptafel

229

Bijzondere en unieke houten tuinmeubels vind je hier!

Welkom bij Yuniquemeubels.nl, de webshop met de meest unieke en bijzondere tuinmeubels. Van een inklapbare picknicktafel tot een tuinbank met pop-up tafel en van een leuk kinder speelhuisje tot aan een lounge schommelbank. Al onze houten tuinmeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis thuisbezorgd. Zo laten wij je heerlijk genieten in je tuin, op het balkon of in de serre.

Tuinmeubels met unieke eigenschappen

Yuniquemeubels.nl streeft ernaar om enkel unieke en bijzondere tuinmeubels in haar assortiment op te nemen die je niet overal tegenkomt. Een tuinmeubel met een dubbele functionaliteit, zoals de tuinbank met pop-up tafel of wijn- en bierkoeler. Ook de inklapbare picknicktafel die makkelijk verandert van picknicktafel naar tuinbank en weer terug. Stuk voor stuk tuinmeubels van hout die je niet bij iedereen in de tuin ziet staan. Hierdoor ben je verzekerd van een mooi, functioneel en uniek tuinmeubel in je tuin of op je balkon.

Lekker schommelen in een houten schommelbank of genieten op de houten tuinbank?

Klassieke of juist moderne schommelbanken die om te toveren zijn tot een luxe loungebed. Super handige picknicktafels die inklapbaar zijn tot een zitbank. Een tuinbank met een opbergvak voor een heerlijk gekoeld biertje of wijntje in de zomer. Of een mooie stijlvolle tuinbank met pop-up tafel; bij ons vind je een enorme diversiteit aan houten tuinbanken, schommelbanken of een picknicktafel. Yunique Meubels heeft verschillende type tuinmeubels en accessoires van topmerken, waarmee je je tuin of terras echt af maakt.

Tuinmeubels online bestellen en snel geleverd

Yunique streeft ernaar dat je je tuinmeubel online makkelijk met een paar klikken kan bestellen. Indien je vóór 14.00 uur op werkdagen je bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verwerkt. En in veel gevallen de volgende dag al geleverd. Op die manier kun je snel met je nieuwe tuinbank of picknicktafel van het mooie weer genieten. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan tuinmeubels in onze shop!